Contact
Kantoor:   L. Melsensstraat 8 , 3000 Leuven       Fax:   +32 16 222.853
Tel:   +32 16 284.888       E-Mail:   immo@verimass.be

IN OPTIE! Klein beschrijf mogelijk! Halfopen bebouwing met grote garage, terras en leuke private tuin gelegen in Wijgmaal. Recent geplaatste centrale verwarmingsketel op aardgas! Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, ruime leefruimte, deels geïnstalleerde keuken, badkamer en terras met tuin. In de tuin is er ook een tuinhuis voorzien als bergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 zeer grote slaapkamers. Op de derde verdieping (onder het dak) is er nog een zeer ruime slaapkamer en een "zolderruimte". Klein beschrijf mogelijk!

Kopen of verkopen? Contacteer ons vandaag nog op het nummer 016/28.48.88. Bel ons ook voor een gratis, correcte waardebepaling van uw eigendom in en rond Leuven.

Meest recente bestemming: Woongebied; Dagvaardingen uitgebracht: NEE; Voorkooprecht : NEE; Verkavelingsvergunning: NVT; Mogelijk overstromingsgevoelig: NEE.

Huis

3 1

Baron Descampslaan 10

3018 LEUVEN WIJGMAAL
  LIGGINGSPLAN

IN OPTIE! Klein beschrijf mogelijk! Halfopen bebouwing met grote garage, terras en leuke private tuin gelegen in Wijgmaal. Recent geplaatste centrale verwarmingsketel op aardgas! Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, ruime leefruimte, deels geïnstalleerde keuken, badkamer en terras met tuin. In de tuin is er ook een tuinhuis voorzien als bergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 zeer grote slaapkamers. Op de derde verdieping (onder het dak) is er nog een zeer ruime slaapkamer en een "zolderruimte". Klein beschrijf mogelijk! Kopen of verkopen? Contacteer ons vandaag nog op het nummer 016/28.48.88. Bel ons ook voor een gratis, correcte waardebepaling van uw eigendom in en rond Leuven. Meest recente bestemming: Woongebied; Dagvaardingen uitgebracht: NEE; Voorkooprecht : NEE; Verkavelingsvergunning: NVT; Mogelijk overstromingsgevoelig: NEE.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Verimass Immo bvba
Tel: +32 16 284.888
e-mail: immo@verimass.be