Contact
Kantoor:   L. Melsensstraat 8 , 3000 Leuven       Fax:   +32 16 222.853
Tel:   +32 16 284.888       E-Mail:   immo@verimass.be

Onmiddellijk beschikbaar - immediately available! NIEUW: Koelkast en fornuis worden geïnstalleerd, het parket zal een opfrisbeurt krijgen en de plinten worden nieuw geplaatst. Doorloopappartement met 2 slaapkamers te huur in Heverlee-Leuven. Ideale locatie, vlakbij openbaar vervoer (ringbussen, bus 2), winkels (Delhaize, Carrefour, Carrefour Express), oprit van de autostrade. Verder is het appartement uitermate goed gelegen om de volgende instanties te bereiken: station Leuven, Gasthuisberg, IMEC, ...
Indeling: inkomhal met vestiairekasten, leefruimte met terras vooraan, keuken (half geïnstalleerd, zelf te voorzien), apart toilet, badkamer met douche in ligbad, 2 slaapkamers met een terras achteraan. Verder is er een individuele kelder inbegrepen in de huur. Hiernaast is er ook een fietsenstalling.

Onmiddellijk beschikbaar!
Huurprijs 740 € + 160 € GK (provisie voor verwarming, water, afvalophaling en gemeenschappelijke kosten).
EPC: 95 kwh /m² - UC 2006815.

Appartement

2 1

Tervuursevest 13  Bus 0201

3001 LEUVEN HEVERLEE
  LIGGINGSPLAN

Onmiddellijk beschikbaar - immediately available! NIEUW: Koelkast en fornuis worden geïnstalleerd, het parket zal een opfrisbeurt krijgen en de plinten worden nieuw geplaatst. Doorloopappartement met 2 slaapkamers te huur in Heverlee-Leuven. Ideale locatie, vlakbij openbaar vervoer (ringbussen, bus 2), winkels (Delhaize, Carrefour, Carrefour Express), oprit van de autostrade. Verder is het appartement uitermate goed gelegen om de volgende instanties te bereiken: station Leuven, Gasthuisberg, IMEC, ... Indeling: inkomhal met vestiairekasten, leefruimte met terras vooraan, keuken (half geïnstalleerd, zelf te voorzien), apart toilet, badkamer met douche in ligbad, 2 slaapkamers met een terras achteraan. Verder is er een individuele kelder inbegrepen in de huur. Hiernaast is er ook een fietsenstalling. Onmiddellijk beschikbaar! Huurprijs 740 € + 160 € GK (provisie voor verwarming, water, afvalophaling en gemeenschappelijke kosten). EPC: 95 kwh /m² - UC 2006815.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Verimass Immo bvba
Tel: +32 16 284.888
e-mail: immo@verimass.be