Diensten

Vastgoed (ver)kopen of (ver)huren? Bij Immo Verimass bent u aan het juiste adres. Ons ervaren team staat garant voor deskundig advies en een correcte afhandeling van uw project. Door ons dynamisch team worden uw zorgen beperkt tot een minimum. Dit alles aan correcte commissielonen zonder bijkomende onverwachte kosten zoals bv. publiciteit.

Verkoop

Immo Verimass verkoopt jaarlijks tientallen woningen en appartementen. Dit succes is te danken aan ons ervaren team dat met hun gedrevenheid de slaagkansen van uw project gevoelig verhoogt. Bovendien is Immo Verimass lid van VIEW (Verenigde Immo en Woonkantoren) hierdoor wordt onze portefeuille met andere aangesloten CIB-makelaars uitgewisseld. Twee vliegen in één klap: persoonlijke service én nationale impact.

Verhuur

Immo Verimass is ook gespecialiseerd in verhuur. Wij zoeken een geschikte huurder voor Uw woning, stellen de huurovereenkomst op, zorgen ervoor dat de huurwaarborg betaald werd en zien erop toe dat het nodige gedaan wordt inzake meterovername. Indien gewenst zorgen wij ook voor het opstellen van de plaatsbeschrijving. Terwijl u kostbare tijd bespaart, zorgen wij voor de vlotte verhuur van uw vastgoed. 100% vertrouwen, 0% zorgen.

Rentmeesterschap

U wenst een nog meer uitgebreide dienstverlening voor Uw huurwoning? Verimass is reeds decennia de specialist in Leuven op het vlak van privaat beheer. Dankzij deze formule hoeft U zich over niets nog zorgen te maken. U krijgt de uitgebreide verhuurservice en daar bovenop zorgen wij ook nog voor opvolging van de betaling van de huurgelden, jaarlijkse indexatie huurprijs, opvolging van nodige herstellingen, etc...

Projectontwikkeling

Immo Verimass werkt samen met projectontwikkelaars voor de verkoop van hun onroerend goed. Op onze website vindt u tal van referenties. Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze meerwaarde:

• Eerlijk & haalbaar: dankzij onze ervaring geen loze beloften, maar een eerlijke en haalbare verkoopprijs bij schattingen en expertises

• Volledig dossier: onze specialisten stellen in alle openheid uw dossier samen met up-to-date kennis van alle wettelijke bepalingen

• Publiciteit: Uw vastgoed in de beste print- en online media, zonder extra kosten

• Eén aanspreekpunt: uw persoonlijke dossierbeheerder die waakt over uw project als een goede huisvader

• Geen verkoop = geen kosten: bij ons geldt het ‘no cure, no pay’ principe. U betaalt enkel commissie op het gerealiseerde resultaat

• Maximale bescherming: lid van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakerlaars), lid van de CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen van België)

Syndicus

Wij zorgen voor het professioneel beheer van uw residentie. In 1992 startte Verimass haar afdeling beheer van gebouwen. Onmiddellijk werd gestart met het dubbel boekhoud systeem, wat vandaag een wettelijke verplichting is geworden. De gebouwen die in 1992 hun beheer aan Verimass toevertrouwden zijn vandaag nog steeds klant. Meer dan 5.000 eigenaars geven het beheer van hun mede-eigendom uit aan Verimass.

Contact beheer - syndicus: +32 (0)16 22 63 25