Contact
Kantoor:   L. Melsensstraat 8 , 3000 Leuven       Fax:   +32 16 222.853
Tel:   +32 16 284.888       E-Mail:   immo@verimass.be

Aangename studentenstudio in studentencomplex. Deze studio omvat een ingerichte kitchenette in de inkomhal, leef/slaapruimte en badkamer met lavabo, douche en toilet. In het gebouw is een lift aanwezig, kotnet per studio voorzien, gemeenschappelijke fietsenberging, huisvuillokaal en terras. De residentie ligt binnen de ring van Leuven op een ideale locatie voor de studenten, vlakbij de aula's in het centrum, campus Proximus in Haasrode (bushalte voor de deur), centrum Leuven en openbaar vervoer.

Vraagprijs: 115.000 euro.
EPC: 252 kWh/m².

Meest recente bestemming: Woongebied. Dagvaardingen uitgebracht: NEE. Voorkooprecht : NEE. Verkavelingsvergunning: NVT. Mogelijk overstromingsgevoelig: NEE.

Appartement

1

Parkstraat 223  Bus 19

3000 LEUVEN
  LIGGINGSPLAN

Aangename studentenstudio in studentencomplex. Deze studio omvat een ingerichte kitchenette in de inkomhal, leef/slaapruimte en badkamer met lavabo, douche en toilet. In het gebouw is een lift aanwezig, kotnet per studio voorzien, gemeenschappelijke fietsenberging, huisvuillokaal en terras. De residentie ligt binnen de ring van Leuven op een ideale locatie voor de studenten, vlakbij de aula's in het centrum, campus Proximus in Haasrode (bushalte voor de deur), centrum Leuven en openbaar vervoer. Vraagprijs: 115.000 euro. EPC: 252 kWh/m². Meest recente bestemming: Woongebied. Dagvaardingen uitgebracht: NEE. Voorkooprecht : NEE. Verkavelingsvergunning: NVT. Mogelijk overstromingsgevoelig: NEE.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Verimass Immo bvba
Tel: +32 16 284.888
e-mail: immo@verimass.be