Contact
Kantoor:   L. Melsensstraat 8 , 3000 Leuven       Fax:   +32 16 222.853
Tel:   +32 16 284.888       E-Mail:   immo@verimass.be

Rustig gelegen in een doodlopende straat en toch vlak bij het centrum van Holsbeek vindt u deze ruime en instapklare villawoning met vier slaapkamers, twee badkamers, dressing en/of hobbyruimte, grote veranda en aangelegde tuin.
Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime zonnige living-salon met open haard en eetplaats, grote keuken, slaap- en/of kantoorkamer met ensuite badkamer, garage met wasruimte en veranda, ganse benedenverdieping is rolstoelvriendelijk.. Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers, een hobby- en/of dressingkamer en een badkamer met douche en toilet.  Er is tevens een ruime kelder en een carport voor twee wagens.  Alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken en het dak werd in 2010 volledig vernieuwd en geïsoleerd.
Zeer mooi gelegen in groene omgeving en op 700m van de school, crèche, sporthal en centrum. Uitstekende verbinding met Leuven (7 km), Brussel en Hasselt/Aken via E314.
EPC: 265 kwh / m² - UC 1785231

Stedenbouwkundige vergunning verkregen: JA   Meest recente bestemming: WOONGEBIED  - Dagvaardingen uitgebracht: NEE  -  Voorkooprecht : NEE Verkavelingsvergunning: NVT  - Overstromingsgevoelig: NEEN Niet overstromingsgevoelig Stedenbouwkundige vergunning verkregen: JA  -

 

Huis

4 2

Tornooistraat 3

3220 HOLSBEEK

Rustig gelegen in een doodlopende straat en toch vlak bij het centrum van Holsbeek vindt u deze ruime en instapklare villawoning met vier slaapkamers, twee badkamers, dressing en/of hobbyruimte, grote veranda en aangelegde tuin. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime zonnige living-salon met open haard en eetplaats, grote keuken, slaap- en/of kantoorkamer met ensuite badkamer, garage met wasruimte en veranda, ganse benedenverdieping is rolstoelvriendelijk.. Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers, een hobby- en/of dressingkamer en een badkamer met douche en toilet. Er is tevens een ruime kelder en een carport voor twee wagens. Alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken en het dak werd in 2010 volledig vernieuwd en geïsoleerd. Zeer mooi gelegen in groene omgeving en op 700m van de school, crèche, sporthal en centrum. Uitstekende verbinding met Leuven (7 km), Brussel en Hasselt/Aken via E314. EPC: 265 kwh / m² - UC 1785231 Stedenbouwkundige vergunning verkregen: JA Meest recente bestemming: WOONGEBIED - Dagvaardingen uitgebracht: NEE - Voorkooprecht : NEE Verkavelingsvergunning: NVT - Overstromingsgevoelig: NEEN Niet overstromingsgevoelig Stedenbouwkundige vergunning verkregen: JA -

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Verimass Immo bvba
Tel: +32 16 284.888
e-mail: immo@verimass.be